Welkom bij kinderopvang BSO de Muzikant
 
Kinderopvang de Muzikant biedt opvang voor kinderen vanaf 4 tot einde basisschoolleeftijd.
          
Speelplein:
Het buitenspelen bij de BSO is zeer uitdagend. De Leeuwenhartschool heeft drie natuurlijke speelpleinen waar kinderen het spelen ervaren als het spelen in de natuur. Gezamenlijk onderhouden wij de groenten-, kruiden-, en bloementuin. Hoofd, hart en handen (denken, voelen en doen) zijn de uitgangspunten die wij als BSO belangrijk vinden voor de ontwikkeling van het kind.
 
Huiskamer:
Vanaf het nieuwe schooljaar 2019/2020 delen wij het derde kleuterlokaal met peutergroep de Sterrekinderen.
De wijze waarop de BSO is ingericht, is zeer sfeervol. Het speelgoed is degelijk en fantasierijk. We hebben o.a. een muziekhoek met piano, winkel, poppenhoek, boekenkast en een gezellige zithoek. De BSO heeft ook huisregels. Een daarvan is dat we respect hebben voor elkaar en de natuur. Iedere dag als de school uitgaat staat er thee, sap en een gezonde lekkernij klaar om de kinderen te verwelkomen. Dit is een vast moment van rust na een drukke schooldag om vervolgens de middag aangenaam aan te gaan.
 
Activiteiten:
In onze keuze van activiteiten besteden wij veel aandacht aan kunst-, cultuur-, natuur-, muziek-, en bewegingsactiviteiten. En er zijn aansluitende activiteiten met de basisschool d.m.v. de feesten en jaargetijden. Kinderparticipatie: we bespreken ook de activiteiten die door de kinderen zijn bedacht.
 
Belangrijke uitgangspunten zijn:
- aansluiten bij de visie van de Leeuwenhart school
- een warme, veilige en sfeervolle omgeving bieden
- respect hebben voor de eigenheid van ieder kind
- het kind begeleiden in haar/zijn ontwikkeling
- beleven van het spelen/knutselen met natuurlijke materialen
- hoge kwaliteit kinderopvang bieden
 
Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met  Emma van Winden (houder)                                                                                             06-12461815